29. joulukuuta 2012

Joulukuun kuulumiset

Hyi, aivan jäätävät omantunnontuskat ollu tässä koko kuukauden ku en oo ehtiny kirjottaa, en oo saanu kuvaajaa ja itellä ei kamera toimi vieläkään. Pitää nyt tässä talven aikana yrittää parantaa kirjotustahtia, ja jos saan nyt ens viikolla ton kameran korjautettua nii kuviaki tulee sitte vähä tiuhempaan :) Tän postauksen täytän ihan suosiolla viime kesän kuvilla.

Elokuu 2011

Aattelin nyt vaan koota meidän kuulumiset tähän, eli joulukuun alussa tosiaan muutettiin Hietasaareen Ainon tallille, ja on kyllä ollu paras päätös pitkiin aikoihin! Tallissa on kuusi hevosta, ja ilmapiiri on tosi hyvä. Ja tuntuu kunnon luksukselta päästä ratsastamaan maneesissa. Ainot miinus on aika huonot maastot, mutta kyllä tuolla saa ihan tarpeeksi laukkailtua ja purettua hevoselta virtaa.
Käytiin myös ennen joululomaa meidän ekassa yhteisessä kouluvalmennuksessa, ja saatiin tosi hyviä vinkkejä. Julle meni tosi hyvin, ja oon aikalailla samanlaisella tyylillä jatkanu valmennuksen jälkeenki. Laukka on alkanut paranemaan, ja nykyään Julle jo myötää laukassa osan ajasta. Oon ollu tosi tyytyväinen ponskiin, pitää toivoa että päästäis mahdollisimman pian taas valmennukseen että kehitystä tapahtuis.

Karska & Julle, syyskuu 2012

Julle on alkanu myös hitaasti mutta varmasti taas lihomaan ja saamaan lihaksia takaisin, ja toiveissa olis että se olis viimestään ens kesänä yhtä hyvässä kunnossa ku ennenki. Julle ehti tosiaan loppusyksystä laihtua todella paljon, ja se näytti oikeasti jo ihan luurangolta. Ruoka ja liikunta oli pysyny täsmälleen samana, joten mun veikkaus on että vika oli heinässä. Nyt Jullella alkaa olla jo kiva kerros massaa myös kylkiluitten päällä, ja se alkaa näyttää ihan hevoselta.. Vielä on kuitenki matkaa viime kesäseen, mutta kyllä tämä tästä!

Parin viikon sisällä olis tarkotus houkutella joku kuvaamaan, eli jospa tää kirjotteluki lähtis taas käyntiin!

Myöhästyneet hyvät joulut kaikille lukijoille, viettäkää hyvä uusivuosi! :)

18 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihana uittokuva(: Ja tän blogin ulkoasu on ihana, en ole nähny kovin monella samantyylistä ulkoasua!

    VastaaPoista
  2. Todella hieno ja ennenkaikkea erilainen ulkoasu! <3 Ei hevosessakaan valittamista. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ;) Hyvää uutta vuott myähäs :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä on komea hevonen! Ja kiva ulkoasu, erilainen kuin muilla :)

    VastaaPoista
  4. Minunkin pakko kehua tätä ulkoasua, kivan erilainen muihin verrattuna. :) Ja sulla on kivannäkönen heppa! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvää Uutta vuotta teille!
    En olis edes heti arvannu et Julle on suomenhevonen, näytti jotenki ponimaiselle.
    Mutta kivanoloinen blogi ja jään seurailemaan teitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, et oo ensimmäinen joka sanoo että Julle ei näytä suokilta :D Mutta kiitos!

      Poista
  6. Sait uuden lukijan, todella kivan oloinen blogi johon ei ole tullut ennen törmäiltyä :)
    Kiva jos kurkkaisit www.munomatosisoma.blogspot.com ja jos pidät, niin liity ihmeessä lukijaksi ja kommenttiakin saa vapaasti heitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nakkasin sun blogiin kommenttia ja liityin lukijaksi, vaikuttaa hyvältä blogilta!

      Poista
  7. Voi vitsi miten kiva lukea sun blogia, tai siis en oo ennen vissiin jotenkin tajunnut? Julle on edistynyt tosi paljon. :) Muistan kun sait sen... Aww. En jostain syystä pysty liittymään lukijaksi (tää herjaa jotain?) blääh, mutta teen sen kunhan onnistuu!

    psst. Poista sanavahvistus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muistan ku kirjotin aina konilaan meidän jutuista, se alkutaival oli jotain aivan järkyttävää :D mutta eiköhän tää tästä vähitellen ala sujumaan paremmin ja paremmin! Ja kiitti muuten ku huomautit, en oo ite tuota sanavahvistusta ees huomannu.. :D

      Poista
  8. Kiva tää sun blogisi! Ihana heppa!
    ps. voisit blogata vähän useemmin;)

    http://inkajakauraturvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo, tiiän että tää bloggailu on vähä jääny nyt, oon vaan ite ainaki semmonen ihminen etten kovin hyvin jaksa lukea tekstejä jossa ei oo kuvia, joten en sitte omaankaa blogiin kirjottele jos ei kuvia löydy.. Mutta eiköhän tää nyt tässä keväällä lähe taas pyörimään, ja vähä uudempaaki kuvamateriaalia ala tulla! :)

      Poista
  9. Kivanoloinen blogi :) Mun hepan lempinimi on myös Julle ;)
    Niinkun muutkin on sanonut, kirjottele vähän useammin jos vaan ehdit! :)

    - Rakel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, katoinki ku kirjotin sun blogiin että sieltähä löyty mun hevoselle kaima ;D Mutta kiitokset, ja yritän alkaa kirjoittelemaan vähä useammin :)

      Poista