4. elokuuta 2012

Lainaratsastaja

Koska ite oon edelleenki käsi kantositeessä, niin värväsin kaverin ratsastamaan Jullea. Toissapäivänä ja eilen oli koulutuuppausta, ja tänään ois vuorossa maastoesteet! Jullellahan sellasia ei oo koskaa hypätty, että saattaa tulla melko mielenkiintosta :) Kaverilta saadaan kypäräkamera lainaan, nii tänään saadaan toivonmukaan vähä erilaisempaaki materiaalia.



Kuvien laatu on sitte tosiaan jotain aivan järkyttävää, koska melkeen kaikki on otettu videoilta. Koottiin nyt nää kahen päivän ratsastukset yhteen, vähä pidempään videoon :) Ja näinä kahtenä päivänä myös laitoin Karskan ratsastamaan tarhassa ilman varusteita! Ihan hyvin meni, ainaki pienen alkukankeuden jälkeen.. Ja joo, osassa videoista mennään ilman kypärää, älkää ottako mallia :D



Meidät saattaa myös bongata 11.8 estekisoista Muhoksella! Ite en oo vielä sillonkaa ratsastuskunnossa, mutta tää Karska joka on nyt ratsastanu Jullella kuulemma uhrautuu (en ymmärrä, Jullehan on tosi kiva ratsastaa ja hoitaa...) ja osallistuu sillä 50-60cm esteluokkaan! Ihan 100% varmuutta ei tästä vielä oo. Lopuksi vielä tää pitempi video, ja todella laadukas loppukevennys :) Youtube kyllä pilasi laadun aivan kokonaan, mutta sille ei mahda mitää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti